1
PREMIUM PLUS

Vozitës (Kategoria B), Depoist (4), Shitëse në Showroom(3), Agjent i Shitjes (3)

Ruaj
N.T.P Babija
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: • DEPOIST 4

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Palosja e mallit ne rafta dhe mirmbajtja e depos 
 • Pranon dhe përcjell porositë dhe dërgesat;
 • Punë të tjera të ngjajshme lidhur me pozitën sipas kërkesave dhe nevojave të Kompanisë

Kualifikimet dhe përvoja:

 • Diplomë e shkollës së mesme
 • Të ketë përvojë pune të ngjajshme;
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme;
 • Të ketë njohje të mirë të terrenit të Kosoves  dhe më gjerë;
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të kompanisë;
 • Posedim i patent shoferit kategoria B

Pozita: • SHITESE NE SHOWROOM 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Prezantimi i produkteve qe posedon kompania
 • Pranon dhe përcjell porositë dhe dërgesat;
 • Punë të tjera të ngjajshme lidhur me pozitën sipas kërkesave dhe nevojave të Kompanisë

Kualifikimet dhe përvoja:

 • Diplomë e shkollës së mesme;
 • Të ketë përvojë pune të ngjajshme;
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme;
 • Të ketë njohje të mirë të terrenit të Kosoves  dhe më gjerë;
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të kompanisë;


Pozita: • AGJENT I SHITJES  dhe nje agjent i veqant per rajonin e Dukagjinit 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Prezantimi dhe shitja e produkteve te Kompanis
 • Pranon dhe përcjell porositë dhe dërgesat;
 • Punë të tjera të ngjajshme lidhur me pozitën sipas kërkesave dhe nevojave të Kompanisë

Kualifikimet dhe përvoja:

 • Diplomë e shkollës së mesme;
 • Të ketë përvojë pune të ngjajshme;
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme;
 • Të ketë njohje të mirë të terrenit të Kosoves  dhe më gjerë;
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të kompanisë;
 • Posedimi i patent shoferit kategoria B

Kompania ofron:

 • Kushte te mira pune duke perfshire 
 • Kontrate afatgjate
 • Paga te mira  dhe bonuse

Aplikimi munde te behet online permes email adreses n.t.pbabija@gmail.com

Numer telefoni 045692742

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 01/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet