1
PREMIUM PLUS

Teknik/e i/e Farmacisë

Ruaj
Hermes Pharma Group
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Titulli i Punës: Teknik Farmacist
 
Detyrat dhe Përgjegjësitë e Punës:
 • Marrja dhe procesimi i pajisjeve dhe furnizimeve medicinale të ardhshme, duke përfshirë importet dhe dërgesat vendore.
 • Inspektimi dhe verifikimi i pajisjeve dhe furnizimeve të ardhshme, dhe organizimi i tyre në zona të dedikuara në mënyrë alfabetike.
 • Përgatitja e pajisjeve dhe furnizimeve medicinale për dërgesë ose depozitim në përputhje me procedurat dhe udhëzimet e vendosura.
 • Menaxhimi i zonave të depozitimit për të siguruar organizimin e duhur, duke përfshirë ruajtjen e niveleve të përshtatshme të temperaturës dhe lagështisë dhe sigurimin që produktet të ruhen në përputhje me specifikat e prodhuesit.
 • Komunikimi me klientët në lidhje me porositë, kërkesat dhe pyetjet tjera sipas nevojës, kryesisht pas përfundimit të procesimit dhe dërgesës së porosisë.
Kualifikimet :
 • Shkolla e Mesme e Farmacise 
 • Pervoje Pune ne Depo Farmaceutike apo Farmaci.
 • Licenca e vlefshme e Teknikut te farmacise.
Kërkesat:
 • Aftësi e dëshmuar për të menaxhuar disa detyra dhe prioritetet në një mjedis me ritëm të shpejtë.
 • Aftësi e shkëlqyeshme komunikimi dhe shërbimi ndaj klientëve.
 • Vëmendje e fortë ndaj detajit dhe aftësi organizimi.
Ju lutemi që të aplikoni në këtë vend pune duke dërguar CV-të tuaja në: info@hermespharmagroup.com

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet