1
PREMIUM PLUS

Shitës/e (2), Asistent/e i/e Shitjes (3)

Ruaj
Di Casa Home Design
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Di Casa Home Design hap konkurs pune për këto pozita:

2X Shitës/e

Kualifikimet:

 • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e mesëm;
 • Përvoje pune +2 vite në shitje ose shërbim ndaj klientëve;
 • Te jetë e motivuar te punojë e pamvarur dhe ne ekip
 • Të jetë i/e organizuar;
 • Fleksibil dhe i/e shpjetë në zgjidhjen e problemeve;
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese;

Ne ofrojmë:

 • Orar fleksibil të punës;
 • Ambient dinamik të punës;
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional;
 • Pagë konkurruese.

3X Assistant/e të Shitjes

Kualifikimet:

 • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e mesëm;
 • Të jetë i/e organizuar;
 • Fleksibil dhe i/e shpjetë në zgjidhjen e problemeve;
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese;

Ne ofrojmë:

 • Orar fleksibil të punës;
 • Ambient dinamik të punës;
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional;
 • Pagë konkurruese.

  Konktakti: +383 48 600 002
  E-mail: info@dicasahome.com

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 02/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet