1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë dhe shumicë në lëminë e artikujve të elektronikës në tregun Kosovar.

AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. Për arsyeje të rritjes së kompanisë jemi duke kërkuar kandidat të kualifikuar dhe profesional, për pozitat:

 • Shitës/e - Arkatar/e

LOKACIONI: PRISHTINA MALL

 • Shitës/e

LOKACIONI: PRIZREN dhe FUSHË KOSOVË

Kualifikimet:

 • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e mesëm;
 • Përvoje pune në shitje ose shërbim ndaj klientëve;
 • Të jetë metodik dhe i/e organizuar;
 • Fleksibil dhe i/e shpjetë në zgjidhjen e problemeve;
 • Njohuri të mira në perdorimin e kompjuterit dhe njohuri mbi produktet që shet kompania;
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese;
 • Posedimi i patent shoferit (kategoria B) është përparësi.

Ne ofrojmë:

 • Orar fleksibil të punës;
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar,;
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional;
 • Njohje të teknologjive sipas trendeve të zhvillimit;
 • Pagë konkurruese.

Informata shtesë:

 • Të gjithë të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com
 • Ju lutem e shënoni në subjekt se për cilin lokacion aplikoni.
 • Afati për aplikim deri me datë: 05.2023
 • Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 6,195
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 31/05/23 (1 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet