1
PREMIUM

Kuzhinier/e (3), Ndihmës Kuzhinier/e (3), Enëlarës/e (3), Kamarier/e (3), Banakier/e (3), Gotalarës/e (3)

Ruaj
Ponte Lounge
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

PONTE LOUNGE së shpejti edhe në PRISHTINË, në Swiss Center-Çagllavicë. Zinxhiri i kafeterive PONTE LOUNGE me një përvojë 5 vjeçare në gastronomi, po bëhet gati që të hap pikën e saj të katërt në përgjithësi, ndërsa të parën në Prishtinë. Shërbimi, ushqimi si dhe komoditeti që ne ofrojmë i ka munguar qytetit të Prishtinës.

Pozitat e hapura për punë në PONTE LOUNGE janë:

  • Kuzhinier/e (3) - Të ketë përvojë në fushën e gastronomisë;
  • Ndihmës kuzhinier/e (3) – Përvoja në fushën e gastronomisë paraqet përparësi;
  • Enëlarës/e (3) – Përvoja në fushën e gastronomisë paraqet përparësi;
  • Kamarier/e (3) - Përvoja në fushën e gastronomisë paraqet përparësi;
  • Banakier/e (3) - Përvoja në fushën e gastronomisë paraqet përparësi;
  • Gotalarës/e (3) - Përvoja në fushën e gastronomisë paraqet përparësi;

Apliko duke dërguar CV-në dhe dokumentet tjera që mendoni se mund të krijojnë përparësi në punësimin tuaj në email-in, oruqkrasniqi.ponte.ks@gmail.com Në subjekt shënoni Emrin&Mbiemrin dhe pozitën për të cilën po aplikoni.

Për çdo informatë shtesë mund të na kontaktoni në këtë numër telefoni +38344211357.

Afati i fundit për aplikim është më datë 31 Maj 2023, ora 16:00.

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 31/05/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet