1
PREMIUM PLUS

Mjeshtër në Terren (2), Punëtor në Fabrikë (2), Operator në Sharrë, Operator CNC, Monter (2), Punëtor në Ngjyrosje (2), Mjeshtër në Terren (2), Shef i Transportit

Ruaj
Di Casa Home Design
Follow
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

2x Mjeshtër Teren
Detyrat:

 • Përvojë pune 4+ vite në fushën e montimit.
 • Të ketë përvoje pune ne montim.
 • Të ketë njohuri të mira për industrinë e përpunimit të drurit
 • Të ketë njohuri të mira në industrinë e montimit të kuzhinave etj.
 • Të jetë i afte për pune ne teren
 • Të punoje me integritet, përkushtim dhe motivim ne interes te kompanisë.
 • Të jetë i gatshëm të punoje ne grup.
 • Të jetë i gatshëm të punoje jashtë orarit.
 • I vëmendshëm për paisjet e kompanisë

2X Punëtor në Fabrikë
Detyrat:


• Përvojë pune 1+ vite në fushën e prodhimit.

 • Të bëjë bartjen e materialeve të ndryshme për prodhim në fabrikë
 • Të bëjë bartjen e produkteve tek klienti
 • Të jetë energjik dhe punëtorë
 • Aftësi për të punuar në grup
 • Obligative (Kategoria B,C)
 • I vëmendshëm për paisjet e kompanisë

1x Operator Sharrë
Detyrat:

 • Përvojë pune 3+ vite në fushën e prodhimit.
 • Të ketë njohuri rreth programit të sharrës (SCM)
 • Të jetë I fokusuar dhe përqendruar në pozitën e punës
 • Aftësi për të punuar në grup
 • I vëmendshëm për paisjet e kompanisë

1x Operator CNC
Detyrat:

 • Përvojë pune 3+ vite në fushën e prodhimit.
 • Të ketë njohuri rreth programit të CNC (SCM)
 • Të jetë I fokusuar dhe përqendruar në pozitën e punës
 • Aftësi për të punuar në grup
 • I vëmendshëm për paisjet e kompanisë


2x Montera Fabrikë
Detyrat:

 • Përvojë pune 2+ vite në fushën e montimit.
 • Të jetë I fokusuar dhe përqendruar në pozitën e punës
 • Aftësi për të punuar në grup
 • I vëmendshëm për paisjet e kompanisë

2x Ngjyrosje/Grryerje
Detyrat:

 • Përvojë pune 2+ vite në fushën e përgaditjes së materialit për ngjyrosje.
 • Të jetë I fokusuar dhe përqendruar në pozitën e punës
 • Aftësi për të punuar në grup
 • I vëmendshëm për paisjet e kompanisë

1X Shef i transportit
Detyrat:

 • Përvojë pune 2+ vite në fushën e transportit.
 • Organizimi i transporteve brenda dhe jasht vendit
 • Organizimi i transporteve showroom – fabrikë
  • Mbikqyrja e automjeteve
  • Mbikqyrja e porosive

Të interesuarit të lajmrohen në:
+383 48 620 666

info@dicasahome.com

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 28/05/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet