1
PREMIUM PLUS

Arkitekt/e / Dizajner/e (2), Shitës/e (2), Fotograf, Kuzhinier/e

Ruaj
Di Casa Home Design
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

2X Arkitekt/e / Dizajner/e - Showroom
Detyrat:

 • Përvojë pune 2+ vite në fushën e arkitekturës
 • Njohuri të softwereve (Archicad, 3DMAX, Lumion) dhe njohuri të mira të MS-Office
 • Përvojë në interior
 • Aftësi për vërejtjen e detajeve të projektimit
 • Shkathtësi të shkëlqyera komunikimi
 • Administrim dhe koordinim i punëve
 • CV dhe Portfolio të dërgohet në e-mail info@dicasahome.com

2X Shitës/e - Showroom

Detyrat:

 • Komunikon me klientët dhe ofron zgjidhje për kërkesat e tyre
 • Kujdeset dhe organizon shitjen në dyqan
 • Krijon dhe mbanë raporte profesionale me stafin e kompanisë
 • Shkathtësi të shkëlqyera komunikimi
 • Përvojë pune

1X Fotograf

Detyrat:

 • Të ketë njohuri të bëjë fotografi komerciale (domosdoshme)
 • Të ketë përvojë pune.
 • Të ketë njohuri për editimin e fotografive.
 • Të jetë i gatshëm të punoj në teren dhe në showroom

1X Kuzhinier/e
Detyrat:

 • Kuzhinier/e (me njohuri ne kuzhine tradicionale);

Të interesuarit të lajmrohen në:

+383 48 620 666

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 28/05/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet