1
PREMIUM PLUS

Furnizues me Perime, Komercialistë, Merchandiser

Ruaj
Vipros Market
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“Vipros” SH.P.K me seli në Prishtinë,  shpallë:

K O N K U R S

Pozitat:

  • Furnizues me Perime
  • Komercialistë
  • Merchandiser

Vendi i punës: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitat e shpallura janë:

Furnizues me Perime:

- Është përgjegjës për të furnizuar pikat e Vipros me pemë dhe perime duke u paraqitur në tregjet e pemëve dhe perimeve për të bërë furnizimin.

-  Është përgjegjës për të u kujdesur për të përcjellore trendin e çmimeve për pemë dhe perimeve në tregun vendor.

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

  • Përvoje relevante e punës në fusha të ngjashme
  • Të posedoj patentë shofer (kategoria B)
  • Të jetë fleksibili në orar të punës

Komercialistë

-  Realizon qëllimet e shitjës duke prezentuar dhe promovuar produketet e Vipros (Distribuimit) dhe pikat e shitjës sipas udhëzimit të Menaxherit/es të Departamentit.

-  Siguron që produktet kanë ekspozim përkatës në pikat e shitjës.

-  Mbanë parasyesh veprimtarinë e zhvillimit të biznesit dhe strategjinë e konkurrentëve, duke përfshirë trendet e tyre të çmimeve dhe qasjet;


Merchandiser

- Eshtë përgjegjës për zgjerimin, ruajtjen e pozicionit dhe ekspozimit të të gjitha produkteve të brendeve të Kompanisë në pikën apo planin e caktuar

- Siguron informacion për gjendjen e stokut si dhe informacione tjera të nevojshme për dukshmërinë e produkteve të brendit në treg

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

  • ​Të ketë përfunduar shkollën e mesme
  • Përvojë relevante e punës në fusha të ngjashme

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, duhet të i dërgojnë këto dokumente:

  • CV-në dhe Dëshmitë e përgatitjes shkollore.

Aplikimi bëhet përmes butonit APLIKO ose duke dërguar Cv tuaj në hr@getfive.net ose hrvipros@gmail.com

Konkursi është i hapur deri me datë: 28.05.2023

Shikime 5,887
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 28/05/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet