1
PREMIUM

Entertainer (Animator-Argëtues/e)

Ruaj
Hamleys Kosova
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Entertainer (Animator-Argetues /e)

Maskot

Hamleys ka një trashëgimi të gjatë teatri dhe magjie, marka jonë është sinonim i argëtimit dhe realizimit të ëndrrave të fëmijëve. E themeluar në 1760, nga William Hamley ne jemi një ikonë e vërtetë britanike. Si biznes ne po rritemi me shpejtësi dhe aktualisht kemi një mundësi emocionuese që një  Entertainer (Animator-Argetues /e)  t'i bashkohet ekipit tonë ne  Hamleys Kosova, 

Vendodhja: Prishtina Mall, Kosovë.

Detyrat Kryesore

Entertainer (Animator-Argetues /e) ofron shërbim shembullor për klientet dhe  për të gjithë mysafirët e brendshëm dhe të jashtëm të Hamleys gjatë kryerjes së aktiviteteve të mëposhtme:

 • Ndërvepron me të ftuarit ndërsa eshte i veshur me kostum, maskot, personazhe te ndryshme,
 • Krijon atmosfere, dhe lojra te personazheve ne dyqanin Hamleys,
 • Ofron interpretim në role të personazheve te ndryshme gjatë gjithe dites apo shfaqjeve dhe prezantimeve te dyqanit , duke u bashkuar me grupe të mëdha të ftuarish në të njëjtën kohë,
 • Ofron mireseardhje me gjeste dhe skenografi te ndryshme, dhe i gatshem per te qene pjese e fotove te klienteve ne Hamleys dhe aktiviteteve  te tij.
 • Ndihmoni në krijimin e një mjedisi të orientuar drejt ekipit.
 • Duhet të jetë në gjendje të kërcejë ose të këndojë për rutinat koreografike te ndryshme.
 • Puna mund te kryhet në një zonë që mund të jetë jashtëzakonisht e nxehtë ose e ftohtë, te kete gatishmeri per kete situate.
 • Përshëndet klientet në kohën e duhur dhe merr- jep atmosfere ne cdo kohe.
 • Ndërvepron me mirësjellje dhe profesionalizëm me drejtuesit dhe stafin në çdo kohë
 • Punon në mënyrë efektive nën nivele të larta pergjegjesie, dhe raporton tek menaxheri i dyqanit.
 • Qëndron në karakter gjate kohe se punes, dhe ka qendrim pozitiv sipas rolit.
 • Mban një nivel të lartë energjie dhe angazhimi ne flukse pune.
 • Pergjigjet per eventet dhe merr persiper te percoje feste dhe argetim ne cdo rast.
 • Të jete në gjendje të mbaje veshur , maskota , këpucët dhe kostumet e caktuara  gjate dites. Duhet të jetë i disponueshëm për të punuar një orar fleksibël për të përfshirë ditët e javës, fundjavat, mbrëmjet dhe pushimet  e festave.
 • Promovon dyqanin, zhvillon personazhe, stile interpretimi ose talente të tjera.
 • Kryen iluzione ose truke, përdorin kukulla apo produktem,  tregojnë shaka dhe të bëjnë skekuenca 
 • Duhet të jetë i gatshëm te permbushe të gjitha udhëzimet dhe standardet e punësimit
 • Duhet të jetë në gjendje të plotësojë me sukses të gjitha kërkesat e trajnimit kur ato i ofrohen nga kompania.

Aftësitë e dëshiruara për argëtues përfshijnë:

 • Krijues dhe person i dashur per mjedisin ku rrethohet.
 • Eksperieneca te ngjashme ne kete fushe
 • Krijimi i personazheve për të mahnitur mysafirët në Hamleys.
 • Te jete person me oratori, te mbaje komunikime, dhe organizoje festat kur kerkohet.

Menyra e aplikimit:


Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne duke derguar CV-te prane email-it recruitment@hamleys.al duke specifikuar ne subjekt te e-mail-it emrin e pozicionit.

Te gjitha aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te plote sipas ligjit Nr. 9887 "Mbrojtjen e te Dhenave Personale" dhe ligjit Nr. 06/L-082 “Mbrojtjen e te Dhenave Personale” ne Rrepubliken e Kosoves.

 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 26/05/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet