1

Inxhinier i Kimisë

Ruaj
NewCo Ferronikeli Complex
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

NJOFTIM PUNE

Grupi Yildirim është një konglomerat industrial që operon në më shumë se 9 sektorë, ku minierat dhe operacionet metalurgjike janë fusha kryesore e ndërmarrësisë. Divizioni i grupit, Yilmaden Holding është i përfshirë në operacionet e minierave të kromit në Turqi dhe Kazakistan si dhe ka në pronësi fabrika të prodhimit të ferrokromit në Rusi, Suedi dhe Turqi. Fokusi i Yilmaden Holding është në eksplorimin, nxjerrjen dhe përpunimin e burimeve minerale me impakt minimal në mjedis.

Nëse keni një histori të suksesshme arritjesh dhe lulëzoni në sfidat në mjedise me ritme të shpejta, Yilmaden Holding është shtëpia e duhur për të ndërtuar karrierën tuaj. Yilmaden Holding është i përkushtuar ta zhvillojë NewCo Ferronikeli Complex L.L.C, duke transferuar njohuritë dhe ekspertizën e saj si dhe duke vazhduar investimet për të rritur kapacitetin dhe për të siguruar zhvillim të qëndrueshëm.

Ne gjithmonë përpiqemi ta pasurojmë organizatën tonë duke i bërë pjesë të kompanisë talentët më të mirë të disponueshëm në tregun e punës. Në këtë kuptim, NewCo Ferronikeli Complex L.L.C. u ofron punonjësve një mjedis profesional pune, duke i dhënë mundësi potencialeve të tyre dhe duke mbështetur ngjitjen e tyre në karrierë. Nëse jeni të gatshëm të punoni me entuziazëm dhe jeni të etur për ta krijuar të ardhmen tuaj bashkë me ne edhe ne dëshirojmë t’ju njohim dhe t’ju bëjmë pjesë të sukseseve dhe planeve tona ambicioze.

Pozicioni:                         Inxhinier i Kimisë

Departamenti:                  Kontrolli i Cilësisë dhe Mjedisit - Njësia: Laborator

Lokacioni:                        Drenas, Kosovë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Koordinon dhe menaxhon të gjitha funksionet në laborator
 • Zgjidh problemet teknike dhe analitike që lidhen me punën e përditshme të laboratorit
 • Zhvillon metoda prioritare për të siguruar lëshimin në kohë të komponentëve dhe produkteve të gatshme
 • Harton dhe zbaton metoda analitike, rishikon dhe miraton të dhënat dhe interpreton rezultatet
 • Siguron që analiza e mostrave të bëhet sipas standardeve dhe me një nivel të lartë integriteti dhe besueshmërie
 • Prioritizon rrjedhën ditore të punës bazuar në inputet nga prodhimi dhe burimet e jashtme
 • Mban të dhënat dhe dokumentacionin laboratorik, përgatit raporte teknike mbi aktivitetin e laboratorit
 • Mbështet kontratat e mirëmbajtjes dhe shërbimit të pajisjeve
 • Bënë vlerësimin e rregullt të stafit nën mbikëqyrje të tij dhe përkrahë zhvillimin e tyre përmes trajnimit për kryerje të detyrave të tyre në përputhje me standardet e kërkuara
 • Ndihmon në mirëmbajtjen e ISO 9001 dhe ISO 14001 për njësinë e laboratorit
 • Kryen edhe detyra tjera shtesë sipas nevojës

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Fakulteti i Shkencave Natyrore - Drejtimi Kimi
 • Minimumi i 3 viteve përvojë rutinë të operacioneve laboratorike dhe analitike në një nivel kimist
 • Të ketë njohuri shumë të mira kompjuterike
 • Shkathtësi të mira komunikuese dhe organizative
 • Duhet të ketë njohuri të mira të Gjuhës Angleze (obligative)

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me letër motivimi dhe dokumentet përcjellëse më së largu deri më 31/05/2023, në adresën e e-mailit hr@ferronikeli.com duke përcaktuar në subjekt pozicionin “Inxhinier

 • Kimisë”.

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë dhe vetëm kandidatët që do të përzgjedhen në listen e ngushtë do të kontaktohen.

Kategoria Inxhinieri
Skadon 31/05/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet