AGNA Kosova

Supervizor Shitjesh, Shitës/e (Gjithë Kosovën)

	 	 

Pershkrimi:  Kompania Agna Kosova T&D, pjese e AgnaGroup, ne kuadrin e zgjerimit te aktivitetit te saj te biznesit, kerkon te punesoje 1  Supervizor Shitjesh dhe nga nje shites/e per Regjionet si me poshte:

Pozicioni: Supervizor Shitjesh - Kosove

Kandidati duhet të ketë këto kualifikime:

 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë
 • Të ketë të paktën 2 vjet eksperiencë si drejtues në shitje
 • Eksperiencat e mëparshme në fushën e produkteve të konsumit të shpejtë përbëjnë avantazh.
 • Njohje e mirë e gjuhës angleze
 • Njohje e mirë e paketës Microsoft Office
 • Patent shofer

Pozicioni: Shites/e ne Peje, Prizren, Prishtine, Ferizaj, Gjilan, Vushtrri dhe Mitrovice.

 • Kandidati duhet të ketë këto kualifikime:
 • Të ketë të përfunduar arsimin e lartë
 • Të ketë pervojë në shitje
 • Njohje e mirë e paketës Microsoft Office
 • Patent shofer
 • Njohja e gjuhës angleze përbën avantazh

Personat e perzgjedhur do te behen pjese e nje mjedisi zhvillues, do te kene mundesi te rriten ne karriere, do kene nje pakete financiare konkuruese dhe do jene pjese e nje kompanie me objektiva ambicioze.

Luten të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV e tyre tek adresa e-mail: mimoza.jetullahu@agnagroup.com

Dokumentacioni i kerkuar per aplikimin:

 • Curriculum Vitae
 • Fotokopje e Diplomës dhe dëshmi të kualifikimeve të tjera
 • Referenca nga punëdhënës të mëparshëm (nëse ka)
 • Letër Interesi

TAGS: Agna Kosova, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2567
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC