1

Full Stack Developer (40 pozita - internship online)

Ruaj
StarLabs
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

StarLabs ka hapur dyert për praktikë online që zgjatë 3 muaj. Kësaj radhe, praktika do të ofrojë 3 pozita të ndryshme:

  1. Teknologji .NET të fokusuar në .NET CORE.
  1. Teknologji PHP të fokusuar në WordPress, HTML, SCSS, JavaScript, Tailwind CSS, Alpine.js dhe MYSQL.
  1. React JS.

Çfarë do t'ju ofrojmë:

 • Mentorim nga liderët dhe menaxhmenti i StarLabs.
 • Përgatitjen për punë të njëjtën siç e kanë punonjësit aktualë në StarLabs.
 • Trajnime nga stafi i StarLabs.
 • Evaluim, kritikë dhe simulim të projekteve reale.

Gjatë kësaj kohe, do të keni këto përgjegjësi:

 • Të mësoni sa më shpejt teknologjitë që ju kërkohen nga ekipi i StarLabs.
 • Të punoni orare të plota.
 • Të jeni të hapur për teknologji të ndryshme.
 • Të bashkëpunojë me të gjithë anëtarët e ekipit.
 • Të ndani dijen me të tjerët.
 • Të realizojë kërkesat nga liderët në kohë të duhur.

FAQ:

 • A është praktika e pagesës? Jo, praktika nuk është me pagesës.
 • A pranohen të gjithë aplikantët? Jo, nuk pranohen të gjithë. Ne e vlerësojmë CV-në tuaj dhe portofolin.
 • A ka mundësi punësimi pas praktikës? Po, kandidatët më të mirë do të intervistohen dhe do t'u ofrohet mundësia për të vazhduar me StarLabs.
 • A mund të marr reference për këtë praktikë? Po, lëshohet një reference për përfundimin e praktikës sipas kërkesës.

Nëse jeni të interesuar aplikoni përmes butonit mëposhtë:

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet