1

Automekanik (Ulqin)

Ruaj
Autoservis ŠKORPION
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Lokacioni: Ulqin, Mali i Zi

Autoservis ŠKORPION shpallë konkurs për Automekanik:

Detyrat:

  • Puna me diagnozifikim, riparim / nderrim te pjesëve këmbyese, konstatimi i defekteve dhe eleminimi i tyre.
  • Servisimet e automjeteve.

Kualifikimet e kërkuara per keto pozita jane:

  • Përvojë pune disavjecare si mekanik.
  • Diploma e shkollimit apo certifikime të ndryshme janë përparësi.
  • Korrektësi, diciplinë dhe fleksibilitet në punën në grup dhe me presion.

Ne ofrojmë

  • Akomodimi sigurar nga Punëdhenesi
  • Pagesë konkurruese bazuar në experience dhe aftësi

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne permes numrit te telefonit

+38269535155 ose +38269880-088 (Viber) ose mund te dergoni CV ne Email:

autoservisskorpion2021@gmail.com

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet