1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Gusto Cafe Lokacioni  Çarllavice /Preoc rrethi tek Marigona 

 • Kuzhinjer  2 vende te lira   pune ,
 •  Ndihmes Kuzhinieri 2 vende te lira pune,
 • Barist/e 2 vende te lira pune ,
 • Shankist/e 6 vende te lira pune ,
 • Kamarjer 6 vende te lira pune,
 • Sanitari (mirembajtës) 2 vende te lira pune ,

 Gusto Caffe Mitrovice ‘’Sheshi Adem Jashari ‘’

 • Shankis/te 1 vend pune 

 Gusto Caffe Mitrovice ‘’Sheshi Adem Jashari ‘’

 • Shankis/te  1- vend pune

Gusto Caffe ‘’ B -Prishtine ‘’

 • Barist/e 1-  vend pune
 • Shankist/e 1 - vend pune

Gusto Caffe ‘’ Z- Sheshi Zahir Pajaziti ‘’Prishtine’’

 • Blloker/e  1- vend pune 

Gjithqka që ju duhet të ofroni është:

 • Energji pozitive 
 • Shkathtësi organizative 
 • Vetinicativë
 • Të gatshëm të punoni me standarde dhe rregulla të një kompanie me rregulla nderkombëtare
 • Të punoni në ekip

Cfare ofrojmë:

 • Kushtet e punës sipas ligjeve të Kosovës në fuqi 
 • Mundesi avansimi në karrierë
 • Trajnime profesionale 
 • Shërbime shtesë nga kompania .

CV-të duhet të dërgohen në email adresën: gustocoffee.hr@gmail.comose në  Tel: 044-626-700
Preferohet që bashkë me CV-në të dërgohet edhe një fotografi elektronike e portretit.
Vetëm kandidatët e përzgjedhur  do të kontaktohen.

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 26/05/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet