1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

NELT shpall konkurs për pozitën:

Intervistimi ne Lipjan,

Lokacioni i kompanise ne Fushe Kosove,

4 SHOFER – KATEGORIA B DHE C

Detyra dhe Përgjegjësitë:

  • Përgjegjës për transportin dhe drejtimin e kombit apo kamionit, si dhe për bartjen e mallit;

Kualifikimet e kërkuara:

  • Kandidatët duhët të kenë të përfunduar shkollën e mesme.
  • Të ketë përvojë pune si shofer i kamionit apo kombit;
  • Të jenë të pajisur me patentë shofer të Kategorisë B, C dhe C1;
  • Të ketë njohuri të rrugëve të Kosovës.

2 DEPOIST

Intervistimi ne Lipjan,

Lokacioni i kompanise ne Fushe Kosove,

Detyra dhe Përgjegjësitë:

  • Pranimin dhe përgatitja e mallrave në bazë të porosive të lëshuara;
  • Bënë organizimin, kontrollimin dhe numrimin e mallrave në depo dhe në sektorin e paketimit.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Kandidatët duhët të kenë të përfunduar shkollën e mesme.
  • Të ketë përvojë pune 1-2 vjet në depo;
  • Te jetë fleksibil dhe i përshtatshem për të punuar në orare të ndryshueshme.

Si të Aplikoni

NELT sh.p.k është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@nelt.com Afati i aplikimit është deri me datën  26 MAJ 2023 ora 17:00.

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 26/05/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet