1
PREMIUM PLUS

Punëtor në Depo

Ruaj
Stone Market
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs për:

 1. PUNËTOR NË DEPO: (LIPJAN)

Stone Market L.L.C . me seli në Suhadoll-Lipjan ështe një kompani importuese, eksportuese dhe e shitjes me shumicë të Granitit dhe Mermerit në tregun e Ballkanit. Ne kërkojme një punëtor për depo në pikën tonë në Lipjan.

Përgjegjësit PUNËTOR NË DEPO:

 • Ngarkim Shkarkimi I Mallit me Piruner, Kran dhe Fizikisht kur është e nevojshme.
 • Përdorimi i Pirunerit (Forkliftit)
 • Mirëmbajtja e Depos.
 • Pastrimi I mallit dhe depos.
 • Punë të tjera sipas nevojës.

Kushtet:

 • Mashkull,
 • 18 – 40 vjeq maksimum
 • Fizikisht i shëndetshëm
 • Përvoja e punës në përdorimin e Pirunerit përparësi por jo obligative.
 • Të jetë i gatshëm të fillojë punën menjëherë
 • Të jetë banor i rrethinës së Lipjanit 

Për punëtorët ofrohet një ambient i mirë i punës dhe pagë e kënaqshme!

Të interesuarit mund të aplikojnë për punë duke shënuar në SUBJEKT pozitën për të cilen aplikoni dhe duke dërguar CV-në në emailin accounting@stonemarket-llc.com Për ndonjë problem teknik telefononi  në numrin 049 491 333 çdo ditë pune nga ora 8:00 deri ne orën 17:00.

Faleminderit!

Shikime 5,490
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 25/05/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet