European College of Kosovo

Vlerësimi i Sigurisë & Shëndetit në Punë

	 	 

Vlerësimi i Sigurisë & Shëndetit në Punë

Bazuar në legjislacionin për sigurinë dhe shëndetin në punë në Republikën e Kosovës, Direktivat e BE-së si dhe në kompetencën e Kolegjit Europian të Kosovës i cili është i licencuar nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale e Republikës së Kosovës ne ofrojmë këto shërbime:

Shërbimet:
a. Vlerësimin e riskut dhe përpilimin e Raportit për vlerësimin e Riskut;
b. Inspektimin e mjeteve të punës sipas nevojave konkrete;
c. Realizimi i trajnimit për siguri dhe shendet në punë dhe dhënja e certifikatave;
d. Kryerjen e matjeve periodike të dëmtimeve kimike, fizike, biologjike si dhe dëmtimeve nga kushtet mikroklimatike në ambientin e punës;

Pse ju duhet i kushtoni vëmendje Sigurisë dhe Shëndetit në Punë:
a. Mbroj sigurinë dhe shëndetin e punëtorëve duke parandaluar me kohë rreziqet.
b. Shmang gjobat mbi shkeljen e dispozitave të cilat fillojnë nga 5000€ deri në 35.000€.
c. Sipas ligjit çdo kompani e regjistruar në Republikën e Kosovës duhet të përfundoj një proces të tillë.

Informata shtesë:
Keni nevojë për ofertë ose informata shtesë na kontaktoni në 049 45 45 41, 038 22 28 28, 044 97 28 28 ose
info@eck-edu.org

#siguria #vleresimiisigurise #shendetinepune #siguriadheshendeti #vleresimiisigurise #licencapersiguridheshendetnepune #sigurianepune #vleresimrisku #risku

TAGS: European College of KosovoFushe KosoveKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2268
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC