Agrokor

Ambulantiv per Horeca (2), Merchandiser (1)

	 	 

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj,shpall

Konkurs për vende të reja pune ne keto pozita:

1.Ambulantiv per Horeca (2)

2.Merchandiser (1)

Orari i plotë.

Kualifikimi per vendet e punes

 • Diploma e shkolles se mesme obligative,
 • Diploma e fakulltetit e preferuar,
 • Pervoja punes se paku 1 vite obligative.
 • Kandidatet duhet te posedojne patent shoferi te kategorise B.

Pershkrimi i punes:

Per poziten numer 1-Ambulantiv per Horeca

 • Vizitat e regullta ditore tek pikat shitese,
 • Shitjet e regullta ditore tek pikat shitese ,
 • Zhvillimi i tregut me hapjen e pikave te reja shitese,
 • Njohja e terenit,
 • Raportim ne baza ditore tek departamenit shitjes etj.

Per poziten numer 2-Merchandiser:

 • Pergjegjes per mbushjen ruajtjen dhe ritjen e pozicionimeve neper rafta dhe extra pozitave ne markete te ndryshem,
 • Pergjegjes per kontrollimin e cmimeve dhe afateve te produkteve etj.

Kushtet per Aplikim:

Aplikacionin mund ta shkarkoni këtu (Ngarkoni dhe plotësoni në MS Word)

Aplikacioni shkarkohet në formën elektronike, dhe së bashku me CV-në ,dokumentet tjera dhe foton dërgohen në email adresën: Burimenjerzore@agrokor-ks.com

Data e fundit për aplikim është: 28.06.2019

TAGS: AgroKor ShpkPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2465
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC