Shell Kosovo
Punëtor Teknik (3)
Shpërndaje
	 	 

K  O  N  K  U  R  S

PUNËTOR TEKNIK

TRE (3) VENDE PUNE

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • PLANIFIKIMI I DETYRAVE DHE PËRGJEGJËSIVE NË VENDIN E PUNËS;
 • PËRKUJDESET PËR PUNËT TEKNIKE NË BAZËN E DERIVATËVE;
 • PËRKUJDESET PËR PAISJET NË BAZËN E DERIVATËVE;
 • KONTROLLON DHE TESTON PAISJET NË BAZËN E DERIVATËVE;
 • RAPORTON PËR PRISHJET EVENTUALE TË PAISJËVE TE PËRGJEGJËSI.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • AFTËSI TË MIRA KOMUNIKUESE DHE ORGANIZATIVE;
 • AFTËSI PËR TË PUNUAR NË GRUP;
 • AFTËSI PËR TË PUNUAR NËN PRESIONIN E KOHËS;
 • DIPLOMA E SHKOLLËS SË MESME  DREJTIMI MAKINERI, ELEKTRO TEKNIK;
 • PREFEROHET NJOHJA E PUNËS ME KOMPJUTER;
 • PREFEROHET PËRVOJA E  PUNES;
 • PATEN SHOFER KATEGORIA-B.

APLiKIMI DUHET TE BEHET VETEM ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ ME FOTO PERMES E-MAIL ADRESES: hr.shell.rks@gmail.com NE SUBJEKT LE TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 8.00-17.00 NE TEL:+38649940014

TAGS:  Shell Kosova, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2031
Kategoria Të tjera
Skadon 9 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC