Casa Rita Restaurant
Kamarier, Kuzhinier
Shpërndaje
	 	 

Casa Rita Restaurant, Prishtinë

Hap konkurs për pozitat:

  • Kamarier, dhe
  • Kuzhinier

Detyrat dhe përgjegjësitë:

KAMARIER

  • Detyra e kamarierit është që të komunikojë dhe mirëpret çdo mysafir me shërbim cilësor.
  • Mysafirët presin nga kamarieri që t'u servohet ushqimi dhe pijet me shpejtësi dhe mirësjellje.
  • Dija e kamarierit rreth ushqimit, pijeve dhe sistemit të punës është ajo që u jep mysafirëve “Shërbim të Veçantë”.
  • Bashkëpunimi mes kolegëve është po aq i rëndësishëm.

KUZHINIER

  • Të ketë njohuri rreth kuzhinave të ndryshme dhe të përfshij ushqime të reja në menytë javore apo sezonale.
  • Përgjegjësi rreth mirëmbajtjes së kuzhinës dhe mbarëvajtjes së punës
  • Komunikim me stafin e kuzhinës dhe menaxherin e restaurantit.

Aplikantët mund të kontaktojnë në 044-524-442 apo në email adresën: casaritarestaurant@hotmail.com

TAGS: Casa Rita RestaurantPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1006
Kategoria Hoteleri
Skadon 9 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC