Shell Kosovo
Kamarier/e, Banakier/e, Kuzhinier/e, Mirëmbajtëse
Shpërndaje
	 	 

K O N K U R S

PËR HOTELERI

A) KAMARIERA, B) BANAKIERA, C) KUZHINIERA,

D) MIRËMBAJTËSE

LOKACIONET: PRISHTINË, FUSHË KOSOVË

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

  • AFTËSI TË MIRA KOMUNIKIMI
  • AFTËSI TË MIRA PREZENTUESE TË SHËRBIMEVE DHE PRODUKTEVE
  • RESPEKTIMI I RREGULLAVE NË PUNË
  • PËRVOJA E DOMOSDOSHME, SIPAS VENDIT TË PUNËS

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME:

  • PËRGATITJA SHKOLLORE – MINIMUMI SHKOLLA E MESME,
  • NJOHJA E MIRE E PUNË ME KOMPJUTER
  • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE PËRPARËSI
  • PATENT SHOFER KATEGORIA – B

APLIKIMI DUHET TË BËHET VETËM ONLINE DUKE DËRGUAR:

CV-NË TUAJ ME FOTO PËRMES E-MAIL ADRESËS: hr.shell.rks@gmail.com

NË SUBJEKT TË SHËNOHET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI.

INFORMATA SHTESË PREJ ORËS 8.00 – 17.00 NË TEL: +386 49 940 014

TAGS:  Shell Kosova, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1930
Kategoria Hoteleri
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC