European College of Kosovo
Inxhinier i Elektros i çertifikuar nga MPQS për vlerësim të riskut (kryerjen e matjeve e elektrike)
Shpërndaje
	 	 

European College of Kosovo është institucion arsimor i cili ofron programe profesionale, trajnime, ndërmjetësim në punësim, shërbime ligjore dhe Vlerësimin e Sigurisë dhe Shëndetit në Punë. 
Si subjekt i liçencuar nga Ministria e Punës & Mirëqenies Sociale për të ofruar shërbime profesionale nga fusha e Sigurisë dhe Shëndetit në punë, ekipi jonë po rritet andaj shpallim konkurs për këto pozita pune

Vendi: Prishtinë
Orari i punës: Jo i rregullt / Angazhim sipas nevojës

1. Inxhinier i Elektros i çertifikuar nga MPQS për vlerësim të riskut (kryerjen e matjeve e elektrike). (2 pozita)

2. Bashkëpunëtor i jashtëm për Vlerësim të Riskut . (2 pozita)

Kualifikimet e kërkuara:
• Kandidatët e interesuar duhet të jenë të liçencuar nga Ministria e Punës & Mirëqenies Sociale (Inspektoriati i Punës) për Vlerësimin e Riskut.
• Të kenë përvojë pune në fushën përkatëse.

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-të e tyre si dhe licencën e skenuar në formë elektronike në e-mail adresen: work@eck-edu.org duke specifikuar pozitën për të cilën aplikojnë.
Shënim: Do të kontaktohen vetëm kandidatët që i përmbushin kriteret si më lartë.

TAGS: European College of KosovoFushe KosoveKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2324
Kategoria Të tjera
Skadon 5 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC