GreenDoor
Vende të lira të punës (6)
Shpërndaje
	 	 

Kompania GreenDoor është në kërkim për këto pozita:

  1. Arkitekt/e
  2. Inxhinier/e i/e Ndërtimtarisë
  3. Inxhinier/e i/e Elktros
  4. Inxhinier/e i/e Hidros
  5. Inxhinier/e i/e Makinerisë
  6. Inxhinier/e i/e Ndërtimtarisë

Kualifikimet

  • Të posedojë diplomë universitare.
  • Të ketë përvojë pune min 5 vjet.
  • Të posedojë njohuri të shkëlqyera të programeve Autocad, Archicad, 3D Render Soft, Photoshop, MS office , etj;
  • Të posedojë patent shofer kategorin B

Kandidatët e interesuar të dërgojnë aplikacionin për punësim/CV në dhe portofolin në email:

Greendooring@gmail.com

TAGS: GreenDoorPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3060
Kategoria Arkitekturë
Skadon 5 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC