1
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania EURO1 është linjë dyqanesh me produktet të standardit gjerman që do të hapet së shpejti në Kosovë.

Me hapjen e dyqanit të parë në Fushë Kosovë, EURO1 shpall konkurs për pozitat:

Arkatar/e

Shitës/e

Kualifikimet:

 • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e mesëm,
 • Preferohet përvojë pune relevante,
 • Të jetë metodik dhe i/e organizuar,
 • Fleksibël dhe i/e shpejtë në zgjidhjen e problemeve,
 • Njohuri shumë të mira në kompjuter;
 • Preferohet leje e vozitjes (kategoria B),
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët.

Ne ofrojmë:

 • Orar fleksibël të punës,
 • Ambient dinamik të punës,
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional,
 • Pagë konkurruese.

Informata shtesë:

 • Të gjithë të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: hr@euro1kosova.com
 • Afati për aplikim deri me datë: 04.2023
 • Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 5,839
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 30/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet