1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
 1. Pershkrimi i vendit të punës

Kompania “I.E.C BIO L.L.C”, shpall konkurs për pozita të lira pune,

 1. Inxhinier/e të Makinerise (3 pozita)
 2. Inxhinier/e i Elektros (1 pozitë)
 3. Inxhinier/e i Ndertimtarise (1 pozitë)
 4. Puntor/e i mirëmbajtjes (5 pozita)
 5. Metalpunues dhe Saldator (5 pozita)

Kualifikimet:

 1. Per pozitat 1,2 dhe 3:
 • Studimet e përfunduara
 • Përvoja e punës (e preferuar)
 • Aftësi personale dhe aftësi digjitale.
 1. Ndersa per pozitat në piken 4- 
 • Diplomë e shkollës së mesme.
 • Përvojë e punës (e preferuar)
 • Aftësi personale

      3. Per poziten ne piken 5:

 • Shkolla e Mesme Teknike – Drejtimi i Makinerisë
 • Aftësi personale
 • Përvojë e punës (e preferuar)

MËNYRA E APLIKIMIT:

Dokumentacioni për aplikim duhet të ketë:

 • CV me të dhënat kryesore personale dhe përvojen e punës
 • Kopje të diplomës

Të interesuarit/at mund të aplikojnë duke dërguar dokumentet në email: ieckosova@gmail.com ose duke kontaktuar permes numrit të telefonit : +383 49 464688

Shikime 7,150
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 04/05/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet