1

Zyrtar Ligjor (4), Zyrtar I Kolektimeve (3), Praktikant (6)

Ruaj
DCA
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs për punë dhe praktik

Debt Collection Agency Shpk, ështe kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve në Menaxhimin e kredive Jo-Përformuese për Banka, Institucione Mikrofinanciare, Institucione jo-Bankare dhe Institucione tjera financiare ne Kosove.

Si rezultat i zgjerimit te aktivitetit  të saj, DCA kërkon  kandidatë të motivuar të aplikojnë për pozitën:

 • Zyrtar Ligjor(3vende) në Prishtinë
 • Zyrtar Ligjor(1vende) në Prizren
 • Zyrtar I Kolektimeve (3vende) nëPrishtinë
 • Praktikant(4vende) në Prishtinë
 • Praktikant(2 vende ) në Prizren

Debt Collection Agency ofron vende të punës për të gjithë kandidatët e interesuar.Kandidatët duhet të jenë personat me diplomë universitare  dhe përvojë pune 1 vjecare.

Përgjegjësitë për pozitën Zyrtar Ligjor:

 • Të përfaqësoj  në të gjitha procedurat ligjore para organeve të drejtësisë, duke pergaditë shkresa dhe lëndë për përfaqësim  në procedurë ligjore.
 • Të  menaxhojë dhe monitorojë portfolion e klientëve të tij/saj,duke përfshirë komunikim dhe negocimin me klientët ,si dhe të përgaditë raporte javore dhe mujore të kolektimit të pagesave.

Kualifikimet e kërkuara për poziten Zyrtar Ligjor:

 • Kandidati/ja duhet të kete  Fakultetin Juridik, (përvojë pune 1 vjecare)
 • Të ketë përkushtim dhe interesim për të punuar
 • Të jetë komunikativ/e, kreativ/e dhe i/e gatshëm për punë në ekip
 • Aftësi të mira negociuese.
 • Aftësi të mira analitike, organizative dhe nderpersonale.
 • Shkathtësi të avancuara kompjuterike.
 • Të qenit diskret kur është fjala për informata të besueshme.
 • Njohuri të gjuhës angleze (e preferueshme)
 • Patent shoferi kategoria B (e domosdoshme)

Përgjegjësite për pozitën Zyrtar i Kolektimeve:

 • Të  menaxhojë dhe monitorojë portfolion e klientëve te tij/saj,duke perfshirë komunikim dhe negocimin me klientët ,si dhe të pergaditë raporte javore dhe mujore te kolektimit te pagesave.

Kualifikimet e kërkuara për poziten Zyrtar i Kolektimeve:

 • Kandidati/ja duhet të kete fakultetin Ekonomik, përvojë pune (1 vjecare–e preferueshme përvojë në collection)
 • Të ketë përkushtim dhe interesim për të punuar
 • Të jetë komunikativ/e, kreativ/e dhe i/e gatshëm për punë në ekip
 • Aftësi të mira negociuese.
 • Aftësi të mira analitike, organizative dhe nderpersonale.
 • Shkathtësi të avancuara kompjuterike.
 • Të qenit diskret kur është fjala për informata të besueshme.
 • Njohuri të gjuhës angleze (e preferueshme)
 • Patent shoferit kategoria B (e domosdoshme)

 


Kualifikimet e kërkuara për praktikant:

 • Kandidati/ja duhet të kete  Fakultetin Juridik, Ekonomik apo të jetë student
 • Të ketë përkushtim dhe interesim për të punuar
 • Të jetë komunikativ/e, kreativ/e dhe i/e gatshëm për punë në ekip
 • Aftësi të mira negociuese.
 • Aftësi të mira analitike, organizative dhe nderpersonale.
 • Shkathtësi të avancuara kompjuterike.
 • Të qenit diskret kur është fjala për informata të besueshme.
 • Njohuri të gjuhës angleze (e preferueshme)
 • Patent shoferit kategoria B (e domosdoshme)

Të gjithë të interesuarit mund te dergojne CV se bashku me nje Leter Motivuese në adresen elektronike:hr@debtcollection-agency.net info@debtcollection-agency.net apo mund te kontaktojne ne tel: 049/100 750 ose 045/929 828

Konkursi mbetet i hapur nga data 30.03.2023  deri më 14.04.2023.Vetëm kandidatët e përzgjedhur në  listë të ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 4,364
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 14/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Prizren
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet