1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Devolli Logistic System (DLS) SH.P.K me aktivitet kryesor afarist të shitjes dhe distribuimit të produkteve ushqimore, përkatësisht produkteve të kafes dhe miellit, shpallë :

KONKURS PUNE

Pozitat:  

SHOFER - Kategoria C  (3)

PUNËTOR NË DEPO     (1)

Lokacioni:  DLS Xërxë

SHOFER

Detyrat dhe përgjegjësitë e pozitës:

 • Fletëngarkesa e mallit.
 • Liferimi i mallit në pikat e paracaktuara.
 • Vozitja e mjetit motorrik të ndërmarrjes si dhe përgjegjësia për mjetin motorrik kur e drejton atë.
 • Përgjegjës për mallin e ngarkuar në mjetin motorrik të cilin e drejton.
 • Përgjegjës për transportin e mallrave në pikat të cilat i janë caktuar paraprakisht.
 • Në bazë të porosisë, dërgon sasinë e porositur të produkteve në pikën e caktuar.
 • Përgjegjës për mbajtjen e të dhënave mbi mallin e pranuar, dhe mallin e dorëzuar te klienti.
 • Dorëzimi i të hollave në baza ditore së bashku me faturën për mallin e shitur.
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera që i caktohen nga mbikqyrësi.

PUNËTOR NË DEPO

Detyrat dhe përgjegjësitë e pozitës:

 • Ngarkon mallrat nga kamionët, kombit dhe automjetet tjera për në depo dhe anasjelltas.
 • Rendit mallrat brenda në depo para dhe pas shkarkimit të tyre.
 • Ndihmon depoistin të drejtojë e organizojë punën në depo.
 • Ndihmon shoferin me të cilin është caktuar në kryerjen e detyrave të tij ditore.
 • Bënë ngarkimin dhe transportimin e mallrave nëpër pikat e kontraktuara.
 • Ndihmon shoferin për të dërguar porositë e produkteve në pikën e caktuar.
 • Si dhe bën punë të tjera që lidhen me pozitën e punës.

Kualifikimet e kërkuara:

 • E preferueshme të ketë përvojë pune të mëparshme në pozitat e kërkuara në këtë konkurs.
 • Patent shofer kategoria C (për Shofer).
 • Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
 • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
 • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë.

PROCEDURA PËR APLIKIM:

Inkurajohen të gjithë Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojn kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-në së bashku me foto përmes e-mail adresës elektronike në: hr@dls-ks.com

Në fushën e subjektit,ju lutem specifikoni Pozitën për të cilën aplikoni.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejm të rekrutimit.

 

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 29/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Rahovec
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet