1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

SHPALLJE PËR PRAKTIKË

Kosovo Advisory Products and Services (KS-APS) është një firmë konsulence me qendër në Prishtinë. Veprimtaritë tona përfshijnë: 1. Zhvillimin e produkteve softuerike, 2. Menaxhimin e projekteve monitoruese në sektorin e mbështetjes humanitare, dhe 3. Komunikim dhe promovim përmes rrjeteve sociale. Edhe pse KS-APS është një firmë private e regjistruar në Kosovë, ne punojmë ngushtë me firmën tonë partnere nga SHBA, International Advisory Products and Systems (i-APS) - një firmë konsulence e cila bën monitorim dhe vlerësim të projekteve humanitare dhe zhvillimore në vende të prekura nga krizat natyrore ose humanitare nëpër botë.  KS-APS hap konkurs për pozitën:

PRAKTIKANT/E: Office Administration Internship

Pozita është orarë i plotë dhe kërkohet që kandidati të punoj në zyret tona në Prishtina, nga e Hene-Premte, në orarin e punës 9:00 – 17:00. Kandidatet duhet të kenë njohuri të gjuhës angleze.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Menaxhim i detyrave/aktiviteteve administrative të përditshme.
 • Kontrollimi dhe ngarkimi i dokumenteve në kohë.
 • Kryerja e detyrave administrative të përgjithshme si shënim të të dhënave, organizim i agjendave, dokumenteve etj. dhe detyra të tjera koordinuese.
 • Organizimi dhe kryerja e detyrave të veçanta në lidhje me punën kur iu dërgohen.
 • Redaktimi dhe formatimi i materialeve të ndryshme të shtypura dhe elektronike që do të publikohen nga KS-APS, duke përfshirë raportet, broshurat, prezantimet në PoëerPoint, imazhet/posterët për postimet në mediat sociale, si dhe përmbajtjen e faqeve në ëebsite.
 • Koordinimi ndërmjet menaxherëve të projektit, menaxherëve të komunikimit dhe menaxherëve të Data Collection për të ruajtur dhe përditësuar arkivin e fotografive, diagrameve dhe materialeve të tjera vizuale për të gjitha aktivitetet e i-APS dhe KS-APS.
 • Asistimi i menaxherëve të komunikimit në menaxhimin e imazhit të kompanisë.
 • Hulumtimi dhe sugjerimi i dizajneve tërheqëse për postera, seksione në ëebsite dhe forma të tjera të materialesh promocionale vizuale për të promovuar punën e i-APS dhe KS-APS në internet.
 • Përmirësimi i efikasitetit të administratës.
 • Ruajtja dhe perditesimi i raporteve në Excel.

Shkathtësitë:

 • Aftësi të forta të komunikimit me fjalë dhe me shkrim ne gjuhe angleze
 • Njohuri në strategjitë e media sociale dhe lidhjet me media.
 • Kreativ dhe inovativ.
 • Njohuri Shtesë: Njohuri e softuerëve të menaxhimit të zyrës. Aftësitë në softuerë të dizajnit si Photoshop dhe InDesign janë një avantazh (opcionale).
 • Vëmendje të fortë ndaj detajeve.
 • Aftësi organizative të shkëlqyera.
 • Aftësia për të bërë disa detyra në të njëjtën kohë.
 • Aftësi ndërpresëse të shkëlqyera.
 • Njohuri mbi mesataren e platformave të ndryshme të media sociale, duke përfshirë Instagram-in, Tëitter-in dhe Facebook-un.

Si të aplikoni:

Kandidatet e interesuar ftohen të plotësojn të dhënat elektronike të kërkuara në faqen zyrtare të Superpuna: https://superpuna.rks-gov.net/job-seeker/job-post/praktike-office-administration-internship , ose te dergojne applikacionin ne hr@ks-aps.com me subjektin “Superpuna Admin Intern”   jo më larg se data: 15 Prill 2023.

Ju lutem të bashkangjisni dokumentet përkatese:

 • CV
 • Letër Motivuese
 • Diploma, Referenca/rekomandime (opcionale)

Shikime 3,766
Kategoria Administratë
Skadon 15/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet