1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

PONTE LOUNGE së shpejti edhe në PRISHTINË, në Swiss Center-Çagllavicë. Zinxhiri i kafeterive PONTE LOUNGE me një përvojë 5 vjeçare në gastronomi, po bëhet gati që të hap pikën e saj të katërt në përgjithësi, ndërsa të parën në Prishtinë. Shërbimi, ushqimi si dhe komoditeti që ne ofrojmë i ka munguar qytetit të Prishtinës.

Pozitat e hapura për punë në PONTE LOUNGE janë:

  • Menaxher/e kryesor/e (1) - Të ketë përvojë të gjatë në fushën e gastronomisë;
  • Menaxher/e i/e ndërrimit(2) – Përvoja në fushën e gastronomisë paraqet përparësi;
  • Kuzhinier/e(2) – Përvoja në fushën e gastronomisë paraqet përparësi;
  • Ndihmës kuzhinier/e(2) - Përvoja në fushën e gastronomisë paraqet përparësi;
  • Kamarier/e(4) - Përvoja në fushën e gastronomisë paraqet përparësi;
  • Banakier/e(4) - Përvoja në fushën e gastronomisë paraqet përparësi;
  • Depoist(1) - Përvoja në fushën e gastronomisë paraqet përparësi, gjithashtu kandidati duhet të posedoj patentë shofer.

Apliko duke dërguar CV-në dhe dokumentet tjera që mendoni se mund të krijojnë përparësi në punësimin tuaj në email-in, ponteshpk@gmail.com Në subjekt shënoni Emrin&Mbiemrin dhe pozitën për të cilën po aplikoni.

Për çdo informatë shtesë mund të na kontaktoni në këtë numër telefoni +38344211357.

Afati i fundit për aplikim është më datë 28 Prill 2023, ora 16:00.

Shikime 6,208
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 28/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet