1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Shitës në market

Lokacioni: Obiliq

Orari: 8 orë në ditë, me ndërrime

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • NDIMESA E KLIENTAVE PËR TË KRYER SHËRBIMET E TYRE,
 • REKOMANDIMI I POROSIVE TE MALLIT DUKE U BAZUAR NË KËRKESAT E KLIENTËVE,
 • PREZANTIMI, PROMOVIMI DHE SHITJA E PRODUKTEVE/ SHËRBIMEVE,
 • MIRËMBAJTJA E AFATAVE TE ARTIKUJVE,
 • MIRËMBAJTJA E AMBIJENTIT TE BRENDSHËM, KONTROLLIMI I PASTERTISË DHE GJENDJES TEKNIKE.

 KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 •   EKSPERIENCË NË SHITJE,
 •   SHKATHËSI TË SHITJES, KOMUNIKIMIT DHE  NEGOCIATAVE,
 •   SHKATHËSI KOMPJUTERIKE,
 •   SHKOLLIMI I MESËM,
 •  PERSHTATJA NE PUNE EKIPORE,

APLIKIMI DUHET TE BEHET ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ PERMES E-MAIL TEK: hr@euroshell-ks.com

NE SUBJEKT TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08:00-16:00 TEL: +383 49 940 014


Lokacionet: Obiliq
Orari: 8 orë në ditë, me ndërrime

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË      

 • NDIMESA E KLIENTAVE PËR TË KRYER SHËRBIMET E TYRE,
 • PREZANTIMI, PROMOVIMI DHE SHITJA E PRODUKTEVE/ SHËRBIMEVE,
 • ARRITJA E OBJEKTIVAVE TE SHITJES,
 • KRIJIMI, ZHVILLIMI DHE RUAJTJA E MARËDHËNJEVE POZITIVE ME KLIENTA,
 • MIRËMBAJTJA E AMBIJENTIT TE BRENDSHËM, KONTROLLIMI I PASTERTISË DHE GJENDJES TEKNIKE. 

 KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 •  EKSPERIENCË NË SHITJE,
 •  SHKATHËSI TË SHITJES, KOMUNIKIMIT DHE   NEGOCIATAVE,
 •  SHKOLLIMI I MESËM,
 •  PERSHTATJA NE PUNE EKIPORE,

Aplikimi duhet të bëhet vetëm online duke dërguar CV-në tuaj me foto përmes e-mail adresen: hr@euroshell-ks.com

Në subjekt le të shënohet pozita për të cilen aplikoni.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08:00-16:00 TEL: +383 49 940 014

Shikime 5,196
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 28/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Kastriot
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet