1

Shofer (kategoria C) , Punëtor në Depo

Ruaj
Aldex Qeramika
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

1.Kompania e mirënjohur Aldex Qeramika kërkon të punësoje 1 Punëtor-Shofer në Pejë

Kriteret e kërkuara:

  • Të ketë patent shofer të kategorisë C
  • Të jetë i sjellshëm dhe vetë inicues
  • Mosha e preferuar është nga 25-55 vite


E nevojshme për aplikim eshte CV-ja

Të interesuarat të aplikojnë ne email:

info@aldex-ks.com

www.facebook.com/AldexGroup

ose për informata me të hollësishme  

mob: +383 45 50 50 10


2.Kompania e mirënjohur Aldex Qeramika kërkon të punësoje 1 Punëtor ne depo në Pejë

Detyrat dhe pergjithesite:

  • Ngarkon shakrkon mallin sipas udhëzimeve te menaxherit dhe depoistit
  • Aftesi te ngasjes se mjetit te bartjes ( Pirunerit)
  • Strukturimi i mallit në depo në menyre fizike apo me mjet bartes.

E nevojshme për aplikim eshte CV-ja

Të interesuarat të aplikojnë ne email:

info@aldex-ks.com

www.facebook.com/AldexGroup

ose për informata me të hollësishme  

mob: +383 45 50 50 10

Shikime 5,710
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 28/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet