Koral Group
Arkitekt/e i/e enterierit, Monter per kuzhina, dhoma të fjetjes, paradhoma, Ndihmës-monter
Shpërndaje
	 	 

Koral Group shpall konkurs për këto pozita të punës:

1. Arkitekt/e i/e enterierit:

Kualifikimet:

  • Të ketë njohuri në ArchiCAD, AutoCAD ose ArtCAM;
  • Të jetë i/e gatshme për dizajnimin e mobiljeve sipas kërkesave të klientëve;
  • Përparësi: njohja e Corpusit ose programeve të ngjajshëm në prodhimin e mobiljeve.

2. Monter per kuzhina, dhoma të fjetjes, paradhoma etj.

Kualifikimet:

  • Njohuri dhe përvoj pune në lëmin e zdrukthtarisë;
  • I aftë për përdorimin e mjeteve të punës dhe materialeve të ndryshme nga druri;
  • I aftë të punoj në grup;
  • I shkathët në menaxhimin e kohës dhe organizimin e punëve sipas urdhërit të përgjegjësit;

3. Ndihmës-monter

Kualifikimet:

  • I gatshëm të asistoj monterin kryesor;
  • I aftë të mësoj punën e monterit;
  • I interesuar për punë ekipore.

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë aplikacionin për punësim / CV në e-mail adresën: info@koralgroup.com apo të paraqiten tek zyret tona në Veternik.

Mob: 045 / 777 - 071    038 / 602 - 278

Lagjja Veternik (Përballë Gorenjes)

TAGS: Koral GroupPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2698
Kategoria Arkitekturë
Skadon 4 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC