1

Shitëse Fizike (3), Shitëse Online (2)

Ruaj
Atelie Vlora&Kaltrina
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

SHITJA FIZIKE ( 3 vende të lira)

Aftësitë

 • Aftësi të larta në prezantimin e kompanisë
 • Qasja në bashkëveprim me klientin të jetë brenda frymes së brendit
 • Shije mbi industrinë e modës,
 • Aftësinë për të ndjerë dhe kuptuar dëshirat dhe nevojat e klientëve
 • Bashkëpunuese dhe e gatshme për tu integruar në kulturen e kompanise

Përgjegjësitë

 • Qendrim & paraqitje profesionale
 • Prezantimin e produkteve
 • Asistimin e klientëve gjatë procesit të provave
 • Përgjegjësia e procesit në tërësi deri në dorëzim të produktit

Kualifikimet

 • Diplomë të shkollës së mesme
 • Përvojë në shitje (përparësi)
 • Njohjë të gjuhës angleze
 • Njohjë të gjuheve të huaja(tjera) (përparësi)

SHITJA ONLINE (2) 

Aftësitë

 • Aftësi të larta komunikuese dhe prezantuese përmes bisedës me shkrim dhe bisedes me thirrje telefonike
 • Të kuptuarit e dëshirave dhe nevojave të klienteve
 • Bashkëpunuese dhe e gatshme për tu integruar në kulturen e kompanisë

Përgjegjësitë

 • Komunikimin me klientët përmes platformave online
 • Angazhimi i lartë dhe me përgjegjshmëri gjatë mardhënies me klientet
 • Propozime të zgjuara kur klientet kërkojnë sygjerime
 • Përgjegjësia mbi procesin në tërësi deri në dorëzim të produktit

Kualifikimet

 • Diplome të shkolles së mesme
 • Përvojë në shitje online (përparësi)
 • Njohje të gjuhës angleze (obligative)
 • Njohjë të gjuheve të huaja(tjera) (përparësi)

Ne ofrojmë

 • Pagë konkurruese
 • Mundësi reale të avancimit në karrierë
 • Ambient pune profesional dhe miqësor

Nëse jeni të interesuar dhe dëshironi të jeni pjesë e një ekipi të mrekullueshëm, aplikoni ose dërgoni CV-në tuaj në: hr@vlorakaltrina.com ose +383 44 423 900 kandidatët do të vlerësohen dhe kontaktohen nëse kalojnë shqyrtimin fillestar. 

Shikime 4,431
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 20/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet