1
PREMIUM PLUS

Teknik/Monter për Tapeta, Praktikant, Teknik Shtypi

Ruaj
Vitorja
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
 
Kandidatët duhet t'i plotësojnë këto kushte:
 
TEKINK/MONTER PËR INSTALIM TË TAPETAVE -
  • Të ketë njohuri dhe përvojë në montimin e tapetave
  • Të ketë njohuri në brendimin e pvc foljeve,dhe materialeve tjera,
  • Të jetë bashkëpunues dhe të jetë në gjendje t'i përgjigjet detyrave në kohë
  • Të ketë patent shofer

PRAKTIKANT - TEKINK/MONTER
  • Aftësi të mira komunikimi dhe në punë ekipore
  • Gatishmëri për tu zhvilluar dhe trajnuar vazhdimisht.

PrePress - Tekinik shtypi

  • Njohuri në software (Corel, Adobe Photoshop & Illustrator)
  • Të ketë njohuri për pjesën e shtypit (printit)
  • Të jetë bashkëpunues dhe të jetë në gjendje t'i përgjigjet detyrave në kohë
  • Të ketë patent shofer

Konkursi do të mbetet i hapur deri me datën 30 Prill 2023

Suksese!
Për të aplikuar, na kontaktoni:  (Viber, WhatsApp)+383 45 699 199 | info@vitorja.com

Shikime 5,503
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 30/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet