1

Depoist / Përgjegjës Magazine

Ruaj
Eurocosmetics
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Eurocosmetics, kompani lider ne fushen e kozmetikes, me zyre ne zone industriale ne Fushe Kosove,
po kerkon nje deposit/pergjegjes magazine me orar nga ora 09:00 deri ne 17:00 nga e Hena ne te Premte.

Detyrat dhe pergjegjesite:

  • Ndarja e produkteve sipas fatures se pergaditur.
  • Ngjitja e deklaracioneve ne produktet e porositura
  • Mbarevajtja e daljes se produkteve nga magazine
  • Pergaditja e porosive per nisje ne teren

Kerkesat:

  • Aftesi te mira komunikuese me pjesen tjeter te stafit
  • Menaxhimi I mire I kohes
  • Pergaditje fizike per levizje te kutive deri ne 7kg ne magazine.
  • Patent shoferi nuk eshte i domosdoshem.

Afati I fundit per aplikim:
4 Prill 2023

Per aplikim dergohet nje CV ne info@eurocosmetics.biz
Pas perzgjedhjes se kandidateve, ftoheni ne interviste dhe diskutohet rreth kushteve specifike dhe fillimit te punes.
Vetem kanditatet e perzgjedhur lajmerohen deri me daten 7 Prill 2023.

Shikime 2,850
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 28/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet