1

Menaxher/e Marketi, Zv. Menaxher/e Marketi

Ruaj
BAS Market
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs Pune

“BAS Shpk” me selin Qendrore në Ferizaj ,Rr.Enver Topalli e cila operon me 8 pika në nivel vendi , hap konkurs për të plotësuar vendet e lira të punës për pozitat si në vijim:

 • Menaxher/e Marketi
 • Zv.Menaxher/e Marketi  

Vendi i punës:

Ferizaj, Lipjan, Vushtrri

Kualifikimet e kërkuara: Menaxher/e Marketi

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme ,përparësi me shkollim më të lartë,
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të planifikimit dhe organizimit të punës,
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit,
 • E dëshirueshme përvoja e punës si menaxher ,
 • Të ketë aftësi të menaxhimit të punës në presion,
 • Shkathtësi të shkëlqyera në shitje dhe negociata,
 • Përvojë punë në sektorin ushqimor është obligative ,
 • Menaxhues shumë i mirë i kohës.
 • Njohja shumë e mirë e punës me kompjuter,

Kualifikimet e kërkuara: Zv. Menaxher/e Marketi

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme ,përparësi me shkollim më të lartë,
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të planifikimit dhe organizimit të punës,
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit,
 • Të ketë aftësi të menaxhimit të punës në presion,
 • Shkathtësi të shkëlqyera në shitje dhe negociata,
 • Njohja shumë e mirë e punës me kompjuter,
 • Përvojë punë në sektorin ushqimor si dhe
 • Menaxhues shumë i mirë i kohës.

Ne ofrojmë:

 • Orar fleksibil të punës,
 • Mundësi të zhvillimit profesional dhe
 • Pagë konkurruese.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-në e-mail adresës në: apliko.basmarket@gmail.com

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën dhe vendin për të cilën aplikoni.

 

Shikime 5,539
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 27/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj, Vushtrri, Lipjan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet