1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Apliko si: Dizajner/e Grafik/e në JYSK Prishtinë (Njësia Qendrore)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgjegjës për krijimin e përmbajtjes.
 • Të jetë kreativ/e, i/e motivuar, fleksibil/e për punë.
 • Aftësi të komunikimit në të shkruar dhe të folur.
 • Gatishmëri për të punuar në grup.
 • Të ketë njohuri mbi materialet e printit dhe printin në përgjithësi.
 • Krijimi i dizajneve vizuale për produkte dhe shërbime të ndryshme të kompanisë.

Kushtet dhe kualifikimet:

 • Të ketë njohuri të mira në programet si më poshtë:

        (obligative) Illustrator, InDesign, Adobe Photoshop

        (përparësi) Affter Effect, Premierë

 • Përvojë pune të paktën 2 vite.
 • Njohja e gjuhës angleze.
 • Sigurimi që dizajnet janë konsistentë me udhëzimet dhe objektivat e brendit.

Kjo pozitë është perfekte për ty që …

 • Kënaqesh në ambient dinamik.
 • Guxon me marrë iniciativë dhe pergjegjësi.
 • Dëshiron të përfaqësosh nje Brand të madh ndërkombëtar.
 • Je një “Teamplayer” i vërtetë.

Dërgoni CV-në tuaj në: hr@jysk-ks.com 

Afati për aplikim: 28.03-04.04.2023

Shikime 2,228
Kategoria Art dhe Kulturë
Skadon 04/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet