1
PREMIUM

Teknik/e i/e Farmacisë, Praktikant

Ruaj
Bora Pharmacy
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Barnatorja Bora Pharmacy Sh.P.K. në Prishtinë shpall konkurs për:

1 TEKNIK/E TË FARMACISË

Kriteret që duhen plotësuar:

  • Të ketë përvojë pune në barnatore;
  • Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikuese, dëshirë për të mësuar dhe seriozitet në punë;
  • Të ketë aftësi për të punuar i/e pavarur;
  • Të jetë i/e gatshme të punojë në orar me ndërrime.

1 PRAKTIKANT/E

  • Të jetë në vitin e fundit të Fakultetit të Farmacisë;
  • Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikuese dhe dëshirë për të mësuar;
  • Të ketë aftësi për të punuar i/e pavarur.

Ju lutemi aplikoni në këtë vend pune duke dërguar CV-të tuaja në: ermira.ferizi@italmedks.com

Vetëm kandidatët e parakualifikuar do të ftohen në intervistë.

Shikime 5,311
Kategoria Industri Farmaceutike
Skadon 27/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet