1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Premium Bakery është kompani prodhuese vendore me përvoje shumëvjeçarë ne industrinë e ushqimit me prodhimin e varieteteve te ndryshme te produkteve te miellit.

Ne ofrojmë buke dhe pjekurina te tjera te kualitetit shume te larte te cilat janë te certifikuara dhe vlerësuara sipas standardeve me te larta ndërkombëtare.

Me qellim te zgjerimit te rrjetit te shitjes ne ju ftojmë te gjithë te interesuarit te aplikojnë për pozitat ne vijim :

Agjent i shitjes ne teren

Detyrat kryesore:

 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë
 • Zbaton planin e parashikuar të shitjes
 • Analizon prezencën e produkteve ne treg, përcjellë konkurrencën;
 • Realizon të gjitha komunikimet me klientë;
 • Raporton në baza ditore në Departamentin e Shitjes
 • Të jetë në gjendje për të maksimizuar produktivitetin dhe efikasitetin, si dhe arritjen e objektivave të caktuara
 • Realizon detyra të tjera sipas kërkesës së Departamentit të Shitjes.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip
 • Të jetë i gatshëm të punojë nën presion, dhe me orar fleksibil
 • Obligative te jete i paisur me leje te vozitjes kat.B
 • Shkolla e mesme obligative          

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar që plotësojnë kushtet, të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes postës elektronike:  career@premiumbakery.net

Vetëm kandidatet qe hyjnë ne rrethin e ngushte do te njoftohen përmes telefonit dhe do te ftohen ne interviste.

Konkursi mbetet i hapur nga data 28/03/2023 – 28/04/2024

Shikime 5,893
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 28/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet