1

Thirrje për trajnim dhe punësim si Instalues Elektrik

Ruaj
Meister
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
MEISTER Training Center dhe MJESHTRI hap konkurs për trajnim dhe punësim
të 20 kandidatëve në profilin e punës: INSTALUES ELEKTRIK
Të drejtë aplikimi kanë të gjithë kandidatët nga mosha 18 deri 25 vjet te cilët vijojnë / kanë të përfunduar shkollimin e mesëm apo shkollim më të lartë.
Për kandidatët e interesuar, MEISTER Training Center dhe MJESHTRI, në bashkëpunim me kompanitë tjera ofron:
  •  Punësimin
  •  Trajnim profesional sipas sistemit të edukimit dual (edukim dhe punësim në të
  • njëjtën kohë)
  •  Trajnim me plan-program gjerman të akredituar nga MASHT/AKK
  •  Laboratorë profesional
  •  Trajner/instruktor me përvojë
  •  Certifikimin dhe diplomë të njohur ndërkombëtarisht
  •  Pagë konkurruese
Programi trajnimit për Instalues Elektrik është i akredituar nga Ministria e Arsimit, Shkencës
dhe Teknologjisë (MASHT), respektivisht Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve (AKK). Diploma
e fituar njihet edhe ndërkombëtarisht. Kandidatët, sipas kërkesës, mund të pajisen edhe me diplomë ndërkombëtare e lëshuar në AHK gjermane.

Për trajnim mund të aplikojnë edhe kandidatët të cilët janë në kërkim të punës apo punojnë por dëshirojnë të certifikojnë njohuritë dhe pajisen me diplomë për profilin Instalues Elektrik.

ose edhe duke na vizituar për aplikim apo konsultim në zyrat e qendrës MEISTER në
adresën: Magjistralja Prishtinë – Ferizaj, km i 6 (përballë Auto Mita); Tel: 049 190 520
 
Afati i fundit për aplikim: 05/04/2023.

Shikime 2,087
Kategoria Inxhinieri
Skadon 05/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet