1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Siguron mbështetje të përgjithshme administrative dhe teknike
 • Ruan dhe mirëmban sistemin elektronik dhe kopjet fizike të dokumenteve dhe dosjeve të DIF-it
 • Menaxhon kalendarin e takimeve dhe ngjarjeve tjera për DIF;
 • Mban evidencën e të hyrave dhe të dalave, duke përfshirë arkivimin, radhitjen dhe regjistrimin e faturave
 • Mbështet draftimin e buxhetit dhe përpilimin e raportin financiar për bordin;
 • Llogaritë dhe paguan pagat e punëtorëve;
 • Plotëson formularët e tatimeve dhe kontributeve;
 • Aranzhon takimet dhe udhëtimet zyrtare;
 • Punë tjera administrative dhe teknike;

Kandidatët potencialë duhet plotësuar këto kushte:

 • Aftësi të mira të komunikimit verbal dhe me shkrim në gjuhën shqipe dhe gjermane (e obligueshme), njohja e gjuhës angleze është përparësi;
 • Diplomë universitare (preferohet Fakulteti Ekonomik)
 • Fleksibilitet dhe aftësi për të punuar në një ambient dinamik pune;
 • Aftësi për të punuar nën presion kohor;
 • Aftësi të mira ndërpersonale dhe aftësi për punë ekipore;
 • Njohuri shumë të mira të MS Office; (Excel, Word, Power Point)
 • Trajnime për Financa konsiderohen përparësi.

Te gjithe kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-te e tyre në email adresen info@dif-ks.com deri më 10/04/2023. Vetëm kandidatët që konsiderohen adekuat për pozitën e lartëcekur do të ftohen per intervistim.

Shikime 3,639
Kategoria Administratë
Skadon 10/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet