1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ciao Berto, kompani lidere në prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe më gjerë, në vazhdën e zgjerimit të aktivitetit afarist, është duke kërkuar kandidat të interesuar për pozitën e hapur të punës IT.

Nëse jeni kandidat i interesuar për aftësim në karrier dhe për punë në ambient dinamik të punës, ju ftojmë të aplikoni.

Lokacioni;                                  Obiliq

Paga;                                             E pa përcaktuar

Data e fundit;                           10.04.2023

Pozita;                                         IT

Tipi i kontrates;                       Kontratë e rregullt pune

Aplikimi;                                     Dërgoni CV dhe dokumentet përcjellëse në:  hr@ciao-berto.com

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Të kontribuojë në planifikimin dhe mbarëvajtjen e punës së departamentit të teknologjisë informative;
 • Te mirëmbaj dhe mbikëqyrë llogaritë (accounts) e përdoruesve (Active Directory);
 • Instalimi dhe konfigurimi i sistemeve dhe programeve kompjuterike;
 • Të kujdeset për sigurinë e sistemit;
 • Të riparoj problemet e ndryshme në sistem;
 • Të bashkëpunoj ngusht me operatorët e makinerive në fabrikë;
 • Të zhvilloj, mirëmbajë dhe mbikëqyrë procedurat për të gjitha kopjet rezervë (backups) të makinerive (CNC);
 • Detyra të tjera në bazë të profesionit dhe kërkesave të bordit.

Kualifikimet:

 • Diplomë universitare në degët informatikë;
 • Përvojë pune minimumi 2 vite;
 • Njohuri të gjuhës angleze;
 • Shkathësi komunkimi dhe prezentimi ;

Aplikimi: Dërgoni CV dhe dokumentet përcjellëse në: hr@ciao-berto.com

Ju lusim, gjatë aplikimit në pjesën e subjektit të shkruani pozitën për të cilën aplikoni!

Ciao Berto inkurjon te gjithë kandidatet të aplikojnë dhe ju siguron për trajtim të barabart në përzgjedhje.

Ju falënderojme për aplikimin dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i të cilëve ju përshtatet më shumë kërkesave të kompanise do të ftohen për intervistë.

Shikime 3,970
Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 10/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Kastriot
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet