1
PREMIUM PLUS

Asistente Administrative, Mbikëqyrës i Cilësisë

Ruaj
Green Steam Cleaning
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs Pune!

Zyrtare për Administratë

Detyrat dhe pergjegjësitë:

 • Prezantimi i kompanisë (professional manner)
 • Njohuri/pershkrimet/procedurat e cdo produkti apo shërbimi të kompanisë
 • Organizimi dhe perckatimi i terminëve
 • Mbajtja e evidencave rreth punëve ditore
 • Kryerjen e detyrave administrative që mund të i ngarkohen nga menaxhment
 • Përpilimi i raporteve menaxheriale dhe raportimi tek Bordi Menaxhues (Nje here ne muaj)
 • Percjellja e kontratave sipas nevojes per punetoret e rinj dhe aktual si dhe plotesimi i dosjeve te tyre
 • Percjellja e kerkesave per pushime dhe vendimet per punetoret
 • Krijimi dhe mbikqyrja e respektimit të politikave të brendshme të kompanisë
 • Përkushtim dhe kujdes maksimal ndaj stafit, klientëve dhe ne veçant te mjedisit
 • Mirëmban ambientin e punës konform kërkesave të kompanisë

Kushtet:

Të ketë shkathtësi të mira komunikuese dhe ndërpersonale. Të ketë patent shofer kategoria B Për të aplikuar, të interesuarit të dërgojnë CV në adresën elektronike hr@gs-ks.com

Shpjegim:

Forma e pagesës është page fikse. Inkurajohen të aplikojnë studentët apo të sapo diplomuarit.

Për të aplikuar, kontaktoni në ketë numër 048 500 700 ose permes Email: hr@gs-ks.com

Konkurs Pune!

Mbikqyrës i cilësisë.

Quality Control.

Detyrat dhe pergjegjësitë:

 • Prezantimi i kompanisë (professional manner)
 • Njohuri/pershkrimet/procedurat e cdo produkti apo shërbimi të kompanisë
 • Mbajtja e evidencave rreth punëve ditore
 • Kryerjen e detyrave administrative që mund të i ngarkohen nga menaxhmenti
 • Përpilimi i raporteve menaxheriale dhe raportimi tek Bordi Menaxhues (Një here në muaj)
 • Përcjellja e kontratave sipas nevojës për punëtorët e rinjë dhe aktual si dhe plotësimi i dosjeve të tyre Krijimi dhe mbikqyrja e respektimit të politikave të brendshme të kompanisë
 • Përkushtim dhe kujdes maksimal ndaj stafit, klientëve dhe ne veçanti mjedisit Mirëmban ambientin e punës konform kërkesave të kompanisë
 • Krijimi i SOP dhe manualeve për përdorim të produkteve dhe ofrim të shërbimeve
 • Vendosja e KPI në baza 6 mujore dhe 1 vjecare (ose sipas nevojës)
 • Zhvillim i Praktikave të mira të punës.
 • Monitorimi i proceseve, produkteve & shërbimeve.
 • Mbajtja e të gjitha dëshmive dhe dokumentave rreth trajnimeve, SOP-ve, testimeve, planeve korigjuese, jo-konformiteteve të sistemuara.
 • Ndihmesa në zhvillimin e politikave, proceseve dhe procedurave të kompanisë rreth kontrollimit të cilësisë.

Kushtet:

Të ketë shkathtësi të mira komunikuese dhe ndërpersonale. Të ketë patent shofer kategoria B Për të aplikuar, të interesuarit të dërgojnë CV në adresën elektronike hr@gs-ks.com

Shpjegim: Forma e pagesës është page fikse. Inkurajohen të aplikojnë studentët apo të sapo diplomuarit.

Për të aplikuar, kontaktoni në ketë numër 048 500 700 ose permes Email: hr@gs-ks.com

Aplikimet pranohen deri më 24.04.2023

Shikime 7,616
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 24/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet