1
PREMIUM

Shitës (Prishtina Mall)

Ruaj
Bonitas Beachwear & Underwear
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania BONITAS është lider në shitjen në terren të rrobave të banjës për
femra, të brendshmeve në tregun kosovar. Aktualisht kompania zhvillon
aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës përmes dyqaneve të
specializuara. Me rastin e hapjes së dyqanit në PRISHTINA MALL, kompania
BONITAS shpall konkurs – vende të lira pune për këto pozita:

POZITAT E KERKUARA:

  • Shitës

Kualifikimet:

  • Preferohet përvojë pune relevante
  • Të jetë metodik dhe i/e organizuar,
  • Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemeve,
  • Njohuri shumë të mira në kompjuter dhe produkteve që shet kompania,
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët.

Ne ofrojmë:

  • Orar fleksibil të punë
  • Mundësi reale të zhvillimit profesional,
  • Pagë konkurruese.

Mënyra e aplikimit:
Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-të pranë email-it
s.inam@hmanttekstil.com duke specifikuar në subjekt të e-mail-it emrin e
pozicionit,

Shikime 5,910
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 24/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet