1
PREMIUM PLUS

Punëtor/e i/e Prodhimit (4)

Ruaj
Exclusive Globex Group
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Exclusive Globex Group e cila merret me prodhimin e pijeve jo Alkoholike,

Shpall Konkurs për keto vende të punës

 • 4 Puntor/e të prodhimit

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur janë:

 • Organizon dhe siguron efikasitetin e tërë procesit të punës në fushën e prodhimit
 • Është përgjegjës për prodhimin e pijeve sipas praktikës standarde të operimit, duke përmbushur standardin e cilësisë dhe objektivat e prodhimit.
 • Duhet të kuptojë praktikat standarde të punës, normat e cilësisë, normat e produktiviteti dhe udhëzimet e punës.
 • Analizon udhëheqjen për funksionimin e suksesshëm të fabrikës duke përfshirë: prodhimin, kontrollin e cilësisë, mirëmbajtjen dhe monitoronin e pajisjeve punuese.
 • Te jete e/i përgjegjshëm/e për të punuar me efikasiteti me të lartë të mundshëm, për t’iu shmangur gabimeve në prodhim, si dhe te kujdeset që kërkesat e prodhimit të plotësohen me kohë.
 • Identifikon mangësitë në prodhim dhe parashtron kërkesat për përmirësimet e nevojshme.

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

 • Te kete te perfunduar se paku shkollimin e mesem.
 • Te jetë ne gjendje te punoj me të tjeret dhe individualisht.
 • Te jetë e motivuar dhe e kujdeshem ne detyrat qe i caktohet.
 • Te jetë në gjendje të punojë nën presion pune.

Kandidatet e interesuar të dergoj CV-in në email adresën: info@exclusivegg.com

Shikime 6,502
Kategoria Prodhim
Skadon 23/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet