1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

POZITA: SHITËSE

Vendi: Prishtinë

Përshkrimi i detyrave të punës:

 • Mirëpritja e konsumatorëve;
 • Përgjigjet ankesave/kërkesave të konsumatorëve;
 • Renditja e mallit në lokal, vendosja e çmimeve sipas rregullave;
 • Përgatitja e porosive për klientët e blerjeve online;
 • Si dhe zhvillon detyra tjera të natyrës së punës.

Aftësitë e nevojshme :

 • Të jetë e shoqërueshme, motivuese dhe ambicioze;
 • Të jetë stabile dhe në harmoni me rregullat;
 • Të pranon menaxhimin dhe orientimin;
 • Të jetë e gatshme të punoj në ekip;
 • Të ketë aftësi të përdorimit të kompjuterit dhe programeve bazike të shitjes;
 • Të jetë e gatshme të punojë orë shtesë (Nëse kërkohet);
 • Të njohë gjuhën angleze;
 • Eksperience pune në shitje së paku një vit.

Kualifikimet :

 • Shkollimi i mesëm apo Bachelor;
 • Trajnimet shtesë dhe përvoja në shitje kanë përparësi;
 • Referenca nga punëdhënësit e më hershëm janë përparësi.

Çka ofrojmë ne:

 • Orar fleksibil të punës;
 • Mundësi avancimi;
 • Ambient i këndshëm i punës;

Dokumentet e kërkuara:

 • CV.

Të interesuarat mund të dërgojnë CV (Resume) dhe një fotografi përmes:

Email: ldl.luxurydailylife@gmail.com

Shikime 5,263
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 23/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet