1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Shitës/e, Ndihmëse Manaxhere
Lokacioni: Ferizaj (Qendra Tregtare - Ring Mall)
Nr tel: +383 45 259 216

Kualifikim i nevojshëm:

  • Aftësi komunikuese,iniciative
  • Fleksibil në punë ekipore
  • Njohja e ndonjërës prej gjuhëve të huaja konsiderohet përparesi
  • Kualifikimi unifersitar konsiderohet përparësi

Si të aplikoni?

Për të aplikuar, ju lutem të dërgoni CV-në tuaj në email adresen madamecocoks@gmail.com
Afati i konkursit është nga data 24.03.2023 deri më 31.03.2023

Shikime 1,473
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 31/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet