1
PREMIUM

Inxhinier të Hidroteknikës (6), Inxhinier të Gjeodezisë (2), Inxhinier të Mjedisit, Mbrojtjes dhe Sigurisë në Punë (2)

Ruaj
Kompania Rajonale e Ujësjellësit Prishtina
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 


Shikime 5,802
Kategoria Inxhinieri
Skadon 07/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet