1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

INXHINIER/E I/E PLANIFIKIMIT

Apliko Tani

IPKO është një nga organizatat më të suksesshme në Kosovë, në rritje të vazhdueshme. Ne e kemi arritur suksesin përmes profesionalizmit, kreativitetit dhe punës në grup. Ne vazhdimisht kërkojmë njerëz të talentuar që të na bashkohen në punën tonë. Këtë herë shpallim konkursin për:

INXHINIER/E I/E PLANIFIKIMIT

Çka ofrojmë ne?

 • Pagë konkurruese me tregun lokal të punës;
 • Strategji efektive e trajnimit dhe zhvillimit për të gjithë punonjësit;
 • Lidhje më të forta në ekipet tona përmes aktiviteteve tona të ndërtimit të ekipit;
 • Ne ndihmojmë në ngritjen e moralit të punonjësve përmes formave të ndryshme të shpërblimeve;
 • Orari fleksibël i punës gjatë javës; 
 • Mundësia për të lënë orarin e punës më herët të premten;
 • Përfitimet Mobile (MIN në IPKO, MIN për operatorët tjerë, SMS për të gjithë operatorët, Internet Mobile për Kosovën, Internet Mobile sipas rajonit, Shuma shtesë e kredisë);
 • Shërbimet e Internetit, DTV-së dhe Telefonisë për personelin pa pagesë;
 • Shtesa në masën 0,5% të pagës bazë mujore BRUTO për çdo vit përvojë pune;
 • Shtimi i vlerës bruto për shujtën ushqimore në çdo ditë të pjesëmarrjes në punë.

Kush jemi ne?

TË RINJ

 • 71% e stafit është në grupmoshën 21-40 vjeç;

TË AFTË DHE TË ETUR PËR TË MËSUAR

 • 50% e punonjësve kanë marrë trajnime dhe certifikime të jashtme çdo vit;

PROMOVIMI DHE ZHVILLIMI

 • 89% e drejtuesve të njësive janë punësuar duke u promovuar nga brenda kompanisë;

BESNIK DHE TË LIDHUR

 • Më shumë se 60% e stafit është në IPKO për 10+ vite; Indeksi i anketës tregon se ne kemi punonjës të aftë dhe të fuqizuar për të kryer punën e tyre. Vlerësimet tregojnë angazhimin e punonjësve të lartë mbi mesataren;

Çfarë presim nga ju?

 • Planifikimi për ndërtimin e rrjetave HFC dhe rrjetave optike
 • Zgjidhja e rasteve ku kërkohet planifikimi i rrjetit për mbulueshmërinë e zonës së pambuluar sipas kërkesave nga departamentet tjera në baza ditore
 • Modifikimi i projekteve ekzistuese në bazë  të kërkesave nga departamentet tjera
 • Marrja e shënimeve në terren sipas nevojës me qëllim të planifikimit të rrjetit 
 • Përcjellja e punëve në platformat JIRA dhe VCCE
 • Hapja e urdhëresave të punës në JIRA për ekipet e implementimit dhe ekipet tjera sipas nevojës
 • Raportimi i punëve te përfunduara
 • Dokumentimi i rrjetit ekzistues HFC dhe rrjetit ekzistues optik 
 • Vizitat në teren tek klientët potencial që dëshirojnë të kyqen në rrjetin IPKO
 • Mbështetje teknike për departamentet tjera sipas kërkesës
 • Raportimi tek mbikëqyrësit.

Çka të nevojitet për të aplikuar: 

 • Fakulteti i Inxhinerisë Elektrike dhe Kompjuterike ose fushë relevante.
 • Çertifikata dhe kualifikime në fushën e rrjetave HFC dhe Rrjetave Optike
 • Aftësi për të punuar nën presion të punës.  
 • Njohuri të mira teknike dhe njohuri në rrjetave HFC dhe rrjetave optike. 
 • Është e preferuar e kaluara profesionale në IT, rrjeta, baza të dhënave dhe GIS. 
 • Të ketë njohuri në punën me AutoCAD dhe aplikacionet GIS
 • Aftësi të mira komunikuese, i motivuar për punë në ekipe dhe aftësi të bashkëpunim.
 • Të jetë në gjendje të zgjidhë problemet dhe të japë propozime të reja.
 • Të jetë në gjendje të mbaj kujdestari jashtë orarit të punës në rast të kërkesës. 
 • Të ketë orientim të mirë në hapësirë

Vendi i punës: Prishtinë

Data e fundit për aplikim: 30.03.2023

Shikime 2,121
Kategoria Inxhinieri
Skadon 30/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet