1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania: HORECA L.L.C.

Vendi: Prishtinë

Pozita: Asistent i Financave

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Mirëmbajtjen e librit të shitjeve/blerjeve;
  • Faturat hyrëse/dalëse;
  • Dërgimin e faturave tek klientet;
  • Ndihmon në barazimin e rregullt të bilancit të kostove  dhe siguron që çdo ndryshim të dokumentohet dhe pasqyrohet si duhet në sistem;
  • Ndihmon në monitorimin e numërimit dhe barazimin e stoqeve  në përputhje me standardet e kompanisë;

Kualifikimet/Kërkesat:

  • Njohuri në proceset e kontabilitetit dhe financave;
  • Njohja e programit "Bilanc" është përparësi;
  • Njohuri të mira të gjuhës angleze;
  • Posedimi i patent shoferit (kategoria B).

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-në në email: info@horecaks.com

Shikime 6,799
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 22/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet